WW.2023-039

Kennismaking en rondleiding

Het is fijn om te weten dat je kind op een goede, passende school terechtkomt! Nieuwsgierig naar wat De Wegwijzer jullie kind te bieden heeft? Mail om een afspraak te maken met directeur Jantina Rekker voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding onder schooltijd. Je ziet de school in actie en je hoort hoe ons onderwijs in elkaar zit. Je kunt dan ook al je vragen stellen.

De meeste ouders komen voor een rondleiding en gesprek als hun kind 3 jaar is. Er is dan genoeg tijd om scholen te verkennen en de school te kiezen die het best past bij je kind. Ook voor een tussentijdse plaatsing op onze school kun je een afspraak maken.

Inschrijven

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je de nodige informatie op papier én een inschrijfformulier. Als je kiest voor De Wegwijzer lever je dat formulier ingevuld in bij de directeur. Wij sturen je een bevestiging als je kind is geplaatst.

Open dag

Elk jaar organiseren we in maart een open dag voor ouders en kinderen die een school willen kiezen. Je ervaart de dagelijkse gang van zaken op school en er is tijd voor een gesprekje met de groepsleerkracht, de directeur of de intern begeleider.

Ervaringen van een ouder

"Het team is enorm vriendelijk. Wie we ook spraken, alle vragen zijn beantwoord en ons zoontje is betrokken in het gesprek en ging mee tijdens de rondleiding.”

Aanmelden