WW.2023-096

Onze identiteit

Al sinds 1912 zijn we de protestants-christelijke school voor Heukelum en omgeving. De Bijbelverhalen leren ons hoe je waarde toevoegt in deze wereld en maken dat we hoopvol in het leven staan.

Je kind merkt elke dag dat we een christelijke school zijn: we beginnen en eindigen de dag met een gebed of lied. We inspireren met de bij de leeftijd van de kinderen passende Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Onze leerkrachten vinden het waardevol om de betekenis van de verhalen goed over te brengen en het gesprek erover aan te gaan. Christelijke feesten als Kerstmis en Pasen vieren we samen. We werken jaarlijks mee aan de ‘school- en gezinsdienst’ van de kerk. Alle kinderen en hun ouders zijn daar van harte welkom.

Duurzaam leren leven

De Wegwijzer is een school die werkt aan een duurzame toekomst, dat hoort voor ons bij onze zorg voor de wereld. Je kind leert zo als vanzelf over een duurzame wereld. We zorgen dat we afval beter scheiden, zuiniger omgaan met energie. We geven les over gezonde voeding. Er is een groot groen deel van het schoolplein om buitenlessen mogelijk te maken. Het prachtige, duurzame gebouw, onder andere met zonnepanelen op het dak, helpt hier zeker bij!

Aanmelden